Bienvenue sur rubenarnhem.eu

Ruben volledigLord Ruben Arnhem BComm & BEd, hierna te noemen ‘Ruben’ is een connaisseur, éducateur en inspirateur.

Na de middelbare school is Ruben naar de Theaterschool in Rotterdam gegaan. Vervolgens heeft hij Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam gestudeerd. Aan de Hogeschool Leiden heeft hij de lerarenopleiding Omgangskunde gevolgd. Tevens heeft hij aan de Universiteit van Amsterdam de pre-master Geesteswetenschappen (een combinatie van Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Wijsbegeerte), net als al zijn eerder genoemde studies, succesvol afgerond.

Ruben heeft in diverse Nederlandse commercials en films (o.a. Penny’s Shadow) geacteerd. Daarnaast was hij te zien in toneel-, musical- en operavoorstellingen. Dankzij deze ervaringen coacht hij nieuw talent ter voorbereiding op hun audities en castings.

Als connaisseur geeft Ruben lezingen over o.a. Culturele Diversiteit, Filosofie, Geschiedenis, Kunstgeschiedenis en Spiritualiteit. Over deze en andere onderwerpen heeft hij verschillende publicaties uitgebracht. Regelmatig geeft hij in nationale en internationale monumenten en musea rondleidingen. Zijn rondleiding over de Chinezen, hoeren en matrozen op Katendrecht is zeer geliefd.

Ruben werkt parttime in het onderwijs. Op dit moment geeft hij in het speciaal onderwijs op havo-niveau de schoolvakken Nederlands, Engels, Aardrijkskunde, Geschiedenis en Algemene Vorming.

Door zijn lerarenopleiding Omgangskunde en aanvullende opleidingen zoals oplossingsgerichte therapie en hypnotherapie begeleidt Ruben ook kinderen, pubers en volwassenen met psychosociale problemen. Denk aan therapie om te werken aan de sociale vaardigheden. Hij is gespecialiseerd in cliënten met autisme en hoofdbegaafdheid.

Ter informatie: Veel mensen vragen zich af waarom de naam Ruben Arnhem schriftelijk soms aangevuld wordt met de titels Lord, BComm en BEd. De titel Lord is een titel voor grondbezitters in het Schotse deel van het Verenigd Koninkrijk. Gezien het feit dat zowel Ruben als zijn familie landgoed bezitten in Schotland, mogen zij deze titel voor hun naam zetten. De titels BComm en Bed staan voor Bachelor of Communication en Bachelor of Education. Deze titels zijn i.v.m. het afronden van de desbetreffende studies.

Ruben

 

 

 

Getagd:

3 gedachtes over “Bienvenue sur rubenarnhem.eu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s